Cercar en aquest blog

dijous, 30 de maig del 2013

Escapada a la Catalunya Nord



A la classe de Història de l'Art estem donant el Romànic i en acabar el tema vam decidir fer una sortida de dos dies per veure'n el naixement, als Pirineus Orientals.
Vam anar cap a la França-Sud, o Catalunya-Nord, on, a l'alçada de Le Perthus, en dirigirem cap a la zona del Canigó.
Visitarem la Prieuré de Serrabonne. Prades, i per la tarda Saint Michel de Cuixà i Villefranche de Conflent, a l'hora de sopar ja estaben a Perpignan, on vam dormir.
El diumenge, després de esmorsar  i avans de sortir de Perpignan van visitar la Cathédrale de Saint Jean-Baptiste, tot seguit cap l'Espira de l'Agly, Casbestany i  Elna, on van dinar de picnic i per la tarda Saint André de Sorède i Saint Genis des Fontaines i cap a Barcelona.
He de dir que aquesta sortida a sigut un excelent recordatori de tot el que la mestra ens ha explicat .
Una anecdota va ser quand la profesora va demanar entrades pels seus alumnes al museu de Cabestany, en el moment de entrar la guia del museu es va posar molt nerviosa doncs  no els veia per enlloc els alumnes
i creient que estaven fora jugant, li va dir que ja teniem que estar tots allí a punt per entrar. La sorpresa va ser que els alumnes erem al seu costat, pero tots teniem mes de 60 anys i ella n'esperava uns de més jovenets.
Una forta abraçada a tos els bloguers de Competic1-matí.

 

2 comentaris:

  1. M'agradaria poder visitar com vosaltres el nord de Catalunya però de moment no puc caminar.A veure si al curs vinent ho puc fer.Felicitatas!!!

    ResponElimina
  2. Hola Roser, crec que és fantàstica la visita que vàres fer al Nord de Catalunya, Aquest estiu intentaré fer una sortida aquestes terres tant boniques, actualment ja m'estic preperant per tal de poder estar en forma físicamenter a fer de fer unes bones caminades,

    ResponElimina